Súlyos bántalmazás történt a szombathelyi börtönben: ököllel ütötte zárkatársát

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos bántalmazás történt a szombathelyi börtönben: ököllel ütötte zárkatársát

A Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottja ököllel arcon ütötte zárkatársát, majd a földre kerülő sértettet többször meg is rúgta.

A Szombathelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a más ügyben letartóztatásban lévő férfival szemben, aki a vádirat szerint 2022 áprilisában fogvatartásának helyén, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben ököllel arcon ütötte zárkatársát, majd a földre kerülő sértettet többször meg is rúgta.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

börtön

börtönbüntetés