Súlyos bántalmazás történt a szombathelyi börtönben: ököllel ütötte zárkatársát

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos bántalmazás történt a szombathelyi börtönben: ököllel ütötte zárkatársát

A Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottja ököllel arcon ütötte zárkatársát, majd a földre kerülő sértettet többször meg is rúgta.

A Szombathelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a más ügyben letartóztatásban lévő férfival szemben, aki a vádirat szerint 2022 áprilisában fogvatartásának helyén, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben ököllel arcon ütötte zárkatársát, majd a földre kerülő sértettet többször meg is rúgta.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

börtön

börtönbüntetés