Szörnyű tragédia: saját láncfűrésze vágta el a békési állatmenhely vezetőjének nyakát

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: saját láncfűrésze vágta el a békési állatmenhely vezetőjének nyakát

Borzalmas tragédia történt a Békés vármegyei Doboz-Szanazugban: láncfűrészes favágás közben meghalt egy helyi férfi – írja a Tények tudósítása.


 

A hírműsor értesülései szerint a férfi felmászott a fára, kikötötte magát és úgy dolgozott. Megpróbálta kirántani a fából a még járó láncfűrészt, ám nem állította le, ezért az nagyobb fokozatra kapcsolt, és ekkor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Holttestére a felesége talált rá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tragédia

baleset

láncfűrész