Szörnyű tragédia: saját láncfűrésze vágta el a békési állatmenhely vezetőjének nyakát

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: saját láncfűrésze vágta el a békési állatmenhely vezetőjének nyakát

Borzalmas tragédia történt a Békés vármegyei Doboz-Szanazugban: láncfűrészes favágás közben meghalt egy helyi férfi – írja a Tények tudósítása.


 

A hírműsor értesülései szerint a férfi felmászott a fára, kikötötte magát és úgy dolgozott. Megpróbálta kirántani a fából a még járó láncfűrészt, ám nem állította le, ezért az nagyobb fokozatra kapcsolt, és ekkor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Holttestére a felesége talált rá.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tragédia

baleset

láncfűrész