Sokkoló videókon: így bántalmazták és alázták meg társaikat a miskolci tinilányok

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló videókon: így bántalmazták és alázták meg társaikat a miskolci tinilányok

Döbbenetes videók láttak napvilágot, amelyeken az látszik, hogy fiatal, vélhetően középiskolás lányok hogyan bántalmazzák, illetve alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült, az egyik a Miskolc Pláza parkolóházában, a másik pedig annak a tetején. A boon.hu-hoz eljutott felvételeken jól látszik, a diákok célja a sértett megalázása és bántalmazása volt.

Egészen elképesztő felvételek jutottak a boon.hu birtokába, amelyeket továbbadtak a rendőrségnek is.

Az első, tetőn készült videón egy lány megalázása látszik. Több társa veszi fenyegető módon körbe, miközben a videót készítő biztatja őket:

Pofozd meg, fejeld meg

– kiabálja oda.

Az egyik lány végül megüti a fenyegetett társát, aki ennek hatására „meghunyászkodik” és letérdel támadói előtt. A videón még hallatszik, hogy egy másik lány elképedve azt mondja:

Most kajak g**i ennyire megalázzátok egymást?

A másik felvételen a parkolóházban másik társaság szerepel, szintén többen fenyegetnek egy lányt, kiabálva vele, majd meg is ütik, miközben a videót készítő elképedve, „Úh g**i…” káromkodással csodálkozik rá az esetre.

Ahogy a lap írja, a felvételek nem csak arra bizonyítékok, hogy a középiskolás lányok között is dívik egymás bántalmazása és megalázása, hanem arra is, hogy továbbra is készülnek az ilyen esetekről is felvételek, amelyek körbeküldözése, nyilvánossá tétele további megalázást jelent annak, aki a bántalmazást elszenvedni. Nem utolsó sorban arra is, hogy milyen csúnyán beszélnek a mai tinik.

Utóbbi nem számít bűncselekménynek, ellentétben a bántalmazással, a megalázással, terrorizálással, a felvételek készítésével és közzétételével. A két videót a lap eljuttatta a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vizsgálják őket.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bántalmazás

miskolc

gyermekbántalmazás

megalázás

bűncselekmény

fiatalkorú