Vaddisznók keserítik meg a balatoniak életét: hatalmas csapdát állítottak nekik

HelloVidék   
  Megosztom
Vaddisznók keserítik meg a balatoniak életét: hatalmas csapdát állítottak nekik

Egyre több vad jelenik meg az emberek lakta területeken a Balaton környékén is. Balatonalmádi sem kivétel. Nemrég le is videózták, ahogy a város északi részében fekvő Bartók utcán. Most léptek a helyiek, Egy csapóajtóval ellátott erős faszerkezetet állíttatott fel Balatonalmádiban Fabó Péter polgármester - írta a likebalaton.

Egy csapóajtóval ellátott erős faszerkezetet állíttatott fel Balatonalmádiban Fabó Péter polgármester. A vaddisznócsapdára azért volt szükség, mert a város utcáin csatangolnak az anyakocák a malacaikkal.

Ahogy a lap megjegyezte, az anyakocák akár veszélyt is jelenthetnek az emberre, főként, ha nem érzik biztonságban a kicsinyeiket.

Fabó Péter polgármester a Facebook oldalán jelentette be a vaddisznócsapda felállítását. Ahogy posztjában írta:

Remélem, hogy a csapda hatékonyan működik majd. Biztos vagyok abban, hogy a csapdázás segíti problémáink megoldását, de a problémát megszüntetni nem fogja. Ezért minden illetékes döntéshozónak és szakembernek levelet írtam, hogy üljünk össze és lépjünk tovább.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

vaddisznó

csapda

vadászat