Brutális szennyezés: durván mérgező anyagok szivárognak a hazai folyóba

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális szennyezés: durván mérgező anyagok szivárognak a hazai folyóba

A probléma oka az lehet, hogy a megengedettnél lényegesen több higanyt, cinket és nikkelt tároltak egy cégnél Lőrinciben, a hulladékhasznosítót csak egy gát választja el a Zagyvától - közölte az RTL Híradója.

Noha a Heves megyei kormányhivatal végzése megtiltotta, hogy a Lőrinciben levő zagytározóba gyógyszertári veszélyes hulladékot helyezzen el egy cég, a Zagyvába továbbra is szivárog a mérgező anyag. Az iszapban nem kevesebb, mint 22 anyag szintje jelentősen meghaladja a talajszennyezési határértéket.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rtl

zagyva

környezetszennyezés

környezetvédelem