Kitört a háború a szabadstrand és a büfések között: tönkrevágja a látványt a kerítés

HelloVidék   
  Megosztom
Kitört a háború a szabadstrand és a büfések között: tönkrevágja a látványt a kerítés

Tönkreteszi a munkájukat a Velencei-tó partján felhúzott kerítés - erre panaszkodnak az ottani büfések. A kerítés csúnyán belerondít a tó látványába, ezért egyre kevesebben mennek ki oda sétálni - derült ki az RTL Híradójából.

A Velence Korzó üzemeltetője már nem először kerítette el a szabadstrandot. Két éve le kellett bontaniuk, de a mostani kerítés – a polgárdi jegyző határozata szerint – maradhat. A korzón lévő üzlethelyiség tulajdonosai arra panaszkodnak, hogy ellehetetleníti a munkájukat a Velencei-tó partján felhúzott kerítés. Az építmény ugyanis csúnyán belerondít a tó látványába, ezért egyre kevesebben mennek ki oda sétálni. A büfék sorra zárnak be, vagy ki se nyitnak. Az ügyvezető az RTL Híradónak azt mondta, egy rendelet kötelezi őket a kerítés építésére:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

velencei korzó

velencei tó