Kitört a háború a szabadstrand és a büfések között: tönkrevágja a látványt a kerítés

HelloVidék   
  Megosztom
Kitört a háború a szabadstrand és a büfések között: tönkrevágja a látványt a kerítés

Tönkreteszi a munkájukat a Velencei-tó partján felhúzott kerítés - erre panaszkodnak az ottani büfések. A kerítés csúnyán belerondít a tó látványába, ezért egyre kevesebben mennek ki oda sétálni - derült ki az RTL Híradójából.

A Velence Korzó üzemeltetője már nem először kerítette el a szabadstrandot. Két éve le kellett bontaniuk, de a mostani kerítés – a polgárdi jegyző határozata szerint – maradhat. A korzón lévő üzlethelyiség tulajdonosai arra panaszkodnak, hogy ellehetetleníti a munkájukat a Velencei-tó partján felhúzott kerítés. Az építmény ugyanis csúnyán belerondít a tó látványába, ezért egyre kevesebben mennek ki oda sétálni. A büfék sorra zárnak be, vagy ki se nyitnak. Az ügyvezető az RTL Híradónak azt mondta, egy rendelet kötelezi őket a kerítés építésére:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

velencei korzó

velencei tó