Újabb holttestet találtak Szegeden: felmerült a gyilkosság gyanúja

MTI   
  Megosztom
Újabb holttestet találtak Szegeden: felmerült a gyilkosság gyanúja

Holttestet találtak rendőr járőrök Szegeden, írta meg vasárnap este háromnegyed hétkor a police.hu. A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.


 


 

Az Újszegeden, a Temesvári körút és a Szőregi út csatlakozásánál történt esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. A helyszín egy kevéssé gondozott, gazos terület egy forgalmas főútvonal mentén, a főként panelházakból álló Odessza lakótelep bejáratánál. A fák mögött, a rendőrség elől elzárt területen felállítva látható az ilyenkor szokott fehér sátor - írta a Szegeder.

Ahogy a lap megemlíti, Szegeden emberölés legutóbb nagyjából két hete történt, akkor Felsővároson ölte meg tajvani származású, negyedéves orvostanhallgató barátnőjét egy férfi vadászpuskával. Ezt megelőzően április elején egy szegedi férfi megölte testvérét, majd saját magával is végzett.

Címlapkép, fotó: MTI/Donka Ferenc

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyilkosság

szeged

holttest

rendőrség

rendőrségi eljárás