Újabb holttestet találtak Szegeden: felmerült a gyilkosság gyanúja

MTI   
  Megosztom
Újabb holttestet találtak Szegeden: felmerült a gyilkosság gyanúja

Holttestet találtak rendőr járőrök Szegeden, írta meg vasárnap este háromnegyed hétkor a police.hu. A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.


 


 

Az Újszegeden, a Temesvári körút és a Szőregi út csatlakozásánál történt esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. A helyszín egy kevéssé gondozott, gazos terület egy forgalmas főútvonal mentén, a főként panelházakból álló Odessza lakótelep bejáratánál. A fák mögött, a rendőrség elől elzárt területen felállítva látható az ilyenkor szokott fehér sátor - írta a Szegeder.

Ahogy a lap megemlíti, Szegeden emberölés legutóbb nagyjából két hete történt, akkor Felsővároson ölte meg tajvani származású, negyedéves orvostanhallgató barátnőjét egy férfi vadászpuskával. Ezt megelőzően április elején egy szegedi férfi megölte testvérét, majd saját magával is végzett.

Címlapkép, fotó: MTI/Donka Ferenc

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyilkosság

szeged

holttest

rendőrség

rendőrségi eljárás