Döbbenet: olyan részeg volt a 40 éves férfi, hogy lovaskocsival ment neki a villanyoszlopnak

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: olyan részeg volt a 40 éves férfi, hogy lovaskocsival ment neki a villanyoszlopnak

A lovaskocsi vezetője Győrzámolyon, kanyarodás közben - feltehetőleg ittassága miatt – elveszítette járműve felett az uralmát. A bakról az úttestre esett, megsérült, ezért őt a kiérkező mentők kórházba szállították - írja a rendőrség.

A Police.hu híre szerint Győrzámolyon, a Rákóczi utcában közlekedett egy helybéli férfi még május 29-én kora délután.

Kanyarodása során - feltehetőleg ittassága miatt – elveszítette járműve felett az uralmát, és a menetiránya szerinti bal oldalon, az út mellett egy villanyoszlopnak nekiütközött.

A lovaskocsi vezetője a bakról az úttestre esett, megsérült, ezért őt a kiérkező mentők kórházba szállították - írja a rendőrség .

Fotók: Police.hu

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police

rendőrség

baleset