Döbbenet: olyan részeg volt a 40 éves férfi, hogy lovaskocsival ment neki a villanyoszlopnak

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: olyan részeg volt a 40 éves férfi, hogy lovaskocsival ment neki a villanyoszlopnak

A lovaskocsi vezetője Győrzámolyon, kanyarodás közben - feltehetőleg ittassága miatt – elveszítette járműve felett az uralmát. A bakról az úttestre esett, megsérült, ezért őt a kiérkező mentők kórházba szállították - írja a rendőrség.

A Police.hu híre szerint Győrzámolyon, a Rákóczi utcában közlekedett egy helybéli férfi még május 29-én kora délután.

Kanyarodása során - feltehetőleg ittassága miatt – elveszítette járműve felett az uralmát, és a menetiránya szerinti bal oldalon, az út mellett egy villanyoszlopnak nekiütközött.

A lovaskocsi vezetője a bakról az úttestre esett, megsérült, ezért őt a kiérkező mentők kórházba szállították - írja a rendőrség .

Fotók: Police.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police

rendőrség

baleset