Rendkívüli, 5-ös erősségű földrengés volt Magyarországon: több városban is érezték

Pénzcentrum   
  Megosztom
Rendkívüli, 5-ös erősségű földrengés volt Magyarországon: több városban is érezték

2023. június 6-án, helyi idő szerint 19:26 perckor, első becslések szerint 5.0-ös magnitúdójú földrengés keletkezett Romániában, Aradtól 12 km-re - adta hírül hivatalos Facebook-oldalán az ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium.

Mint az a posztban írták, Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek hozzájuk bejelentések, ez enged következtetni, hogy meglehetősen széles körben érezte a lakosság - írta a Pénzcentrum.

Hozzátették, hogy károkról egyelőre nem érkezett bejelentés. Az ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium posztját itt tekintheted meg, érdemes a kommenteket is átfutni, mennyire sok helyen érezték itthon is a rengést:

A cikk folytatása a Pénzcentrumon olvasható!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

földrengés

szeged

budapest

kecskemét