Rendkívüli, 5-ös erősségű földrengés volt Magyarországon: több városban is érezték

Pénzcentrum   
  Megosztom
Rendkívüli, 5-ös erősségű földrengés volt Magyarországon: több városban is érezték

2023. június 6-án, helyi idő szerint 19:26 perckor, első becslések szerint 5.0-ös magnitúdójú földrengés keletkezett Romániában, Aradtól 12 km-re - adta hírül hivatalos Facebook-oldalán az ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium.

Mint az a posztban írták, Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek hozzájuk bejelentések, ez enged következtetni, hogy meglehetősen széles körben érezte a lakosság - írta a Pénzcentrum.

Hozzátették, hogy károkról egyelőre nem érkezett bejelentés. Az ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium posztját itt tekintheted meg, érdemes a kommenteket is átfutni, mennyire sok helyen érezték itthon is a rengést:

A cikk folytatása a Pénzcentrumon olvasható!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

földrengés

szeged

budapest

kecskemét