Brutális mennyiségű gumiabroncsot dobáltak a Vas megyei patakba: ki képes erre?

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális mennyiségű gumiabroncsot dobáltak a Vas megyei patakba: ki képes erre?

Használt gumiabroncsokat dobtak a Vas megyei Torony határában lévő Nyeste-patakba. A helyiek szerint felháborító, ami történt, hiszen bárki leadhatná ahelyett, hogy a patakba dobálják. A helyi polgármester saját fizetéséből ajánlott fel nyomravezetői díjat.

Használt gumiabroncsokat dobtak a Vas megyei Torony határában lévő Nyeste-patakba. A polgármester szerint egy hónapja ellenőrizték a területet, de akkor nyoma sem volt még a veszélyes hulladéknak. Szeretnék megtalálni a bűnöst, ezért az alpolgármesterrel közösen 150 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel a fizetésükből - adta hírül az RTL.

Az alpolgármester is Facebookon tette közzé a felhívást, amiben keresik a szemetelőt:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gumiabroncs

vas megye