Újabb sokkoló tény derült ki a svájci farkas lelövéséről: egy gyerek húzta meg a ravaszt

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb sokkoló tény derült ki a svájci farkas lelövéséről: egy gyerek húzta meg a ravaszt

Szerdán elfogott a rendőrség két szabolcsi férfit a Svájcól Magyarországra érkezett, áprilisban lelőtt jeladós farkas halálával összefüggésen, számoltunk be reggel, de azóta a 24.hu újabb tényeket tudott meg. Az egyik őrizetbe vett férfi kilencéves gyereke lőtte le az állatot, melynek teteméről azóta sincs hír, jeladóját azonban megtalálták a Hernádban.

A lap kérdésére Barkó Tamás, a Borsod Vármegyei Főügyészség szóvivője azt mondta,hogy mindkét őrizetbe vett vadász megtagadta a vallomást, és panaszt tett a gyanúsítás ellen, ám ezt az ügyészség elutasította.

A két férfi természetkárosítás, lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények elkövetésének ügyében gyanúsítottak. Letartóztatásukról pénteken döntenek Miskolcon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jeladós farkas

svájci farkas

vadászok

gyerek

borsod vármegyei főügyészség