Ilyen se volt még: egyedülálló továbbképzések a vidék egyik legnagyobb egyetemén

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen se volt még: egyedülálló továbbképzések a vidék egyik legnagyobb egyetemén

A legújabb trendek és ismeretek követése a diplomával rendelkezők számára is rendkívüli előnyt jelent a munkaerőpiacon. Ehhez nyújtanak kiváló lehetőséget a MATE szeptemberben induló szakirányú továbbképzései, melyek közül az élelmiszeripari digitalizációs szakmérnök/szaktanácsadó, a hivatásos lótenyésztő szakmérnök/szakember, valamint a levegőtisztaság-védelmi szakirányú továbbképzéseket idén hirdeti először az egyetem.


 

Az új budapesti élelmiszeripari digitalizációs szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzés célja olyan szakemberek képzése, akik ipari méréstechnikai, automatizálási, komplex adatelemzési és adatbányászati, valamint döntéselőkészítési ismereteik birtokában hatékonyan tudják felügyelni, ellenőrizni és fejleszteni a biztonságos és kiváló minőségű, az emberi táplálkozásra minden tekintetben alkalmas élelmiszer előállításának folyamatát és forgalmazását.

A hivatásos lótenyésztő szakirányú továbbképzésre elsősorban olyan jelentkezőket várnak, akik nyitottak a lovakkal, lótenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint a választott tudományterületen lévő újdonságok, modern módszerek befogadására. A 3 féléves keszthelyi képzésen végzettek új ismereteiket a lovassportban is alkalmazni tudják majd.

A gödöllői, 4 féléves levegőtisztaság-védelmi szakirányú továbbképzés célja olyan kiemelkedő tárgyi, technológiai tudással, valamint naprakész szakmai és jogi információkkal rendelkező szakemberek képzése, akik a környezeti légszennyeződés és a környezetvédelem alapvető és átfogó hazai, valamint nemzetközi kérdéseinek elmélyült ismereteivel rendelkeznek.

A MATE várja a jelentkezéseket további szakirányú továbbképzéseire is, melyek a mezőgazdasági, műszaki, gazdaságtudományi és pedagógiai területeken egyaránt elérhetőek. A 2023. őszén induló képzésekre augusztus 15-ig lehet jelentkezni a MATE honlapján.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szakirányú továbbképzés

mate