Hatalmas akciót hirdetett a Lidl: féláron kaphatók ezek a péksütemények az üzletekben

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas akciót hirdetett a Lidl: féláron kaphatók ezek a péksütemények az üzletekben

A Lidl Magyarország „Mentsük meg” elnevezésű, zöldségeket és gyümölcsöket érintő élelmiszermentő akcióját tovább bővítette és immár a pékáruk is bekerültek a programba. A vállalat legújabb kezdeményezésének köszönhetően országszerte mind a 197 áruházban féláron lehet megvásárolni az előző napi értékesítésből megmaradt, de még fogyasztható 2 és 5 darabos egységcsomagokba összeállított édes és sós pékárukat. Az áruházlánc célja, hogy tovább mérsékelje az élelmiszerfelesleget, valamint ilyen formán is támogassa vásárlóit abban, hogy minél több maradjon a családi kasszában.

A Lidl 2023 márciusában tette elérhetővé országszerte minden áruházában a „Mentsük meg” élelmiszermentő csomagjait, melynek köszönhetően a külsőleg már nem tökéletes, de még fogyasztható gyümölcsök és zöldségek rendkívül kedvezményes áron, mindösszesen 399 Ft-ért vásárolhatóak meg. Az élelmiszerfelesleg csökkentése kapcsán létrehívott intézkedés eredményességét és a vásárlók körében közkedveltségét tekintve az áruházlánc most tovább bővíti élelmiszermentő akcióját, így a 3,5 kg-os zöldséget és gyümölcsöt vegyesen tartalmazó csomagok mellett az előzőnapi értékesítésből megmaradt, de még fogyasztható 2 és 5 darabos egységcsomagba összeállított édes és sós pékárukhoz mostantól féláron lehet hozzájutni.

Felelős vállalatként folyamatosan azon dolgozunk, hogy minimálisra csökkentsük az élelmiszerfelesleget, és a kínálatban megmaradó élelmiszerek ne végezzék hulladékként. Az első ütemben elindított zöldség-gyümölcs „Mentsük meg” élelmiszermentő akciónk rendkívül népszerű, ezidáig több, mint 615 tonna zöldséget és gyümölcsöt mentettünk meg vásárlóinkkal közösen. A sikeres tesztfázis lezárását követően pedig most már az országosan elérhető pékárucsomagokkal egészül ki a program. A külön erre a célra kialakított állványon megtalálható, az előző napi értékesítésből megmaradt, de még fogyasztható pékárukból összeállított 2-5 darabos csomagok féláron kaphatóak, ami jelentős megtakarítást eredményezhet a vásárlók számára. Ezáltal pedig az eddigieknél is erősebben támogathatjuk a magyar háztartásokat

- mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A pékáru mentőcsomagok országosan, az áruházlánc mind a 197 üzletében a pékáru pultok közelében kihelyezett displayeken találhatóak meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lidl

pékáru

élelmiszermentés

árcsökkenés

mentsük meg

akció