Sokkoló vakmerőség: a tűzzel játszottak a gyerekek, egyik tízemeletesről a másikra ugráltak +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló vakmerőség: a tűzzel játszottak a gyerekek, egyik tízemeletesről a másikra ugráltak +Videó

Szinte sokkot kaptak a lakók Miskolcon, amikor azt látták, hogy gyerekek ugrálnak át egyik tízemeletes panel tetejéről a másikra, erről megdöbbentő videó készült. Egy szemtanú szerint a fiatalok csoportosan feljárnak a panelházak tetejére, az is előfordult, hogy rollerrel ugrattak át egyikről a másikra. Néha pedig együtt isznak a tetőn. Egy lakó szerint nemrég egy gyerek majdnem lezuhant, írja a tenyek.hu.

A Kuruc utcai társasházak között nagyjából 60-70 centi a távolság, amit a szemtanúk szerint néha rollerrel ugrottak át a fiatalok. Egy lakó egy olyan esetet is látott, amikor az egyik fiú csak a kezével tudott megkapaszkodni a ház peremén, és majdnem lezuhant.

Az életveszélyes szórakozást a polgárőrségnek is jelentették, azóta rendszeresen ellenőrzik a tetőket. A lakókat arra kérik, hogy ha gyerekeket látnak a tetőn, azonnal hívják a 112-t.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tízemeletesek

miskolc

fiatalok

roller

ugratás

ugrálás

gyerekek