Ez hátborzongató: több autós is áthajtott egy holttesten az M6-oson

HelloVidék   
  Megosztom
Ez hátborzongató: több autós is áthajtott egy holttesten az M6-oson

Ismeretlen személy holttestét találták meg az M6-oson. A holttesten több jármű is áthajtott, mire rátaláltak, a baleset miatt teljes útlezárás van érvényben.


 


 

Egy ismeretlen személy holttestét találták meg kedd éjjel fél egy körül az M6-os autópályán, Tolna térségében a 142-es kilométerszelvénynél. A holttesten több jármű is áthajtott, mielőtt megtalálták – írja a police.hu

Mint írják, a baleset miatt teljes útlezárás van érvényben, az érintett helyszínén a szemle ideje alatt – rendőri irányítás mellett – az autópálya műszaki sávján haladhat a forgalom. Az áldozatról egyelőre nem tudni többet. Az Útinform arról ír, hogy még reggel 6 órakor áll a forgalom a baleset miatt az M6-oson a Budapest felé vezető oldalon az M9-es csomópontban, a járműveket a csomópontban az autópálya műszaki sávjára terelték ki.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

holtest

m6

baleset