Szörnyű tragédia: az elmúlt hetek esőzései 5 családot tehetnek hajléktalanná + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: az elmúlt hetek esőzései 5 családot tehetnek hajléktalanná + Videó

Öt család, idősek és kisgyermekesek válhatnak hajléktalanná a Veszprém megyei Gicen, miután otthonukat tönkretették az elmúlt hetek esőzései. Az önkormányzat próbál nekik segíteni. Használt mobilházakat telepítenének nekik, ehhez több millió forintra lenne szükség. A lakók a végsőkig kitartanának düledezőfélben lévő otthonaik mellett, de a katasztrófavédelem lakhatatlanná nyilvánította az egykori, mára romossá lett cselédházakat - közölte az RTL Híradója.

Öt család, idősek és kisgyermekesek válhatnak hajléktalanná a Veszprém megyei Gicen, miután otthonukat tönkretették az elmúlt hetek esőzései. A lakók a végsőkig kitartanának düledezőfélben lévő otthonaik mellett, de a katasztrófavédelem lakhatatlanná nyilvánította az egykori, mára romossá lett cselédházakat. Az ok nyilvánvaló: hatalmas lyukak tátonganak a tetőkön, megroggyantak a házak falai. Az önkormányzat próbál nekik segíteni. Használt mobilházakat telepítenének nekik, ehhez több millió forintra lenne szükség. Eddig kisebb adományokból csaknem 300 ezer forint jött össze.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gice

katasztrófavédelem

házak

katasztrofavédelem