Dráma a siófoki strandon: a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre

MTI   
  Megosztom
Dráma a siófoki strandon: a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre

A siófoki hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a tüzet Siófokon, ahol egy raktárnak használt, tizenegy tárolóból álló épület égett a Petőfi sétánynál, a strand területén.

Egy raktárnak használt épület alsó szintje ég a siófoki Petőfi sétánynál, a strand területén. A városi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a füsttel telítődött épület lángjait.- számolt be róla a katasztrófavédelem.

A tűzáttörés miatt egy vízsugárral a tetőrész védelmén is dolgoztak. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

siófok

petőfi-sétány

katasztrófavédelem