Vidéken kezdett új életet a Barátok közt sztárja: a Pilisben találták meg otthonukat a férjével

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéken kezdett új életet a Barátok közt sztárja: a Pilisben találták meg otthonukat a férjével

Gyebnár Csekka, a Barátok közt Bokros Gizije vidéken kezd új életet. 13 évig volt a sorozat színésze, most mégis más utakon folytatja tovább életét.

A Reggeliben volt nemrég vendég, ott beszélt döntéséről és annak hátteréről. Mint mondta, az elmúlt évek során döbbent rá igazán, hogy lelki békéje megteremtéséhez szüksége van a vidéki nyugalomra, így párjával egyre több időt töltenek a Pilisben található kis telkükön.

1200 négyszögöles kertünk van, és igen, az a cél, hogy oda is költözzünk. Sokan azt mondták, hogy más ebben a korban már visszajön inkább a kertből, mert már nem bírja. Ez nem egy új felfedezés igazából, hanem visszatalálás a gyökerekhez

- mesélte a Csekka.

Ez egyfajta késztetés mindkettőnkben, nem kérdés, hogy mindez nekünk jót tesz-e. Szeretünk szimbiózisban élni a természettel, én vidéki lány vagyok, nekem nagyon hiányzik. Természetesen a célokhoz kellenek azért az anyagiak is, fel kell építeni ott egy házikót, ami még nincsen. Egyelőre csak egy kis faház van, és a kert, meg a fák. Mindig olyan sok a termés és a gyümölcs, hogy rengeteget osztogatunk családnak és barátoknak, legalább öt családot el tudnánk tartani. Már megfordult a fejünkben a gazdálkodás és a vállalkozás ötlete is

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

reggeli

gyebrán csekka

vidék

vidéki élet

barátok közt

gizi

sorozat

vidéki élet