Borzalmas tűzhalál Békésben: egy nő leöntötte magát benzinnel,ezért ütött ki a tűz

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas tűzhalál Békésben: egy nő leöntötte magát benzinnel,ezért ütött ki a tűz

Leégett és lakhatatlan lett egy ház a Békés megyei Dobozon. Az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú szerint az ott élők veszekedtek, mielőtt felcsaptak a lángok: a nő leöntötte magát benzinnel, ezért ütött ki a tűz az épületben. Kórházba került, de már nem tudtak segíteni rajta.

Egy középkorú nő leöntötte magát benzinnel, majd felgyújtotta a ruhájázt Dobozon. Ezek után bement a férjével közösen lakott házukba.

Az RTL Híradó beszámolja szerint a házban élő házaspár veszekedett, mielőtt felcsaptak a lángok. Úgy tudni, hogy a férfi próbált segíteni bajba jutott nőn, ami közben még a kezeit is súlyosan megégette, de hiába.

Itt kívül leöntötte magát benzinnel és lépett be a folyosóra, ott meg lángra lobbant pillanatok alatt minden

- mesélte a tévének a szomszéd.

A nő ezután a fürdőszobába futhatott, ahol összeesett. Testfelületének csaknem 100 százalékában megégett életveszélyesen, már a helyszínen is életmentő beavatkozásokra volt szükség, állapota stabilizálása után pedig őt és a férfit is kórházba szállították, ahol azonban a nő életét vesztette. A rendőrség büntetőeljárást nem indít az ügyben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

öngyilkosság

tűz

katasztrófavédelem