Szörnyűség a pécsi parkolóban: felgyújtotta magát egy nő, diákok próbáltak segíteni rajta + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyűség a pécsi parkolóban: felgyújtotta magát egy nő, diákok próbáltak segíteni rajta + Videó

Elszenesedett ruhadarabok, rózsaszín öngyújtó és az égés nyomai látszottak még tegnap is a pécsi Kodály Központ előtti parkolóban. VAsárnap ugyanis a nyílt utcán felgyújtotta magát egy középkorú nő a pécsi Kodály Központ parkolójában. A járókelők sokkos állapotban nézték az égő nőt, először a közelben sétáló gyerekek és középiskolás korú diákok siettek a segítségére - számolt be róla a Borsonline.

A tragédia még vasárnap este történt, a pécsi Kodály Központ parkolójában. Az arra járók elmondták, hogy a nő nyugodtan, sőt, magabiztosan közelítette meg a parkolót egy közeli áruház irányából. Ezután egy hátsó út felé vette az irányt, valószínűleg itt öntötte magára a gyúlékony folyadékot, amelyet aztán meg is gyújtott.

A kamaszok kabátokkal próbálták eloltani a lángokat, majd hamarosan a Kodály Központ munkatársai is megérkeztek, ők viszont már poroltókat is magukkal hoztak az épületből.

A járőkelők a történésekkel párhuzamosan riasztották a mentőket, akikkel szinte egyszerre érkeztek a helyszínre a katasztrófavédelem emberei is. A rendőrök lezárták a helyszínt, ahol jól látszottak az égésnyomok, a vér, valamint az elszenesedett női fehérnemű és egy rózsaszín öngyújtó is.

Egy arra autózó nő a Bama közösségi médiában megjelent bejegyzése alatt azt írta kommentjében, hogy

Pont arra mentünk autóval, hogy kikerüljük a forgalmat, mindig így teszünk. Akkor már eloltották a tüzet és még életben volt a nő. Hogy utána mi lett vele.... Szerintem ő így akart a halálba menni, elég fájdalmas utat választott

– közölte a Ripost.

Egy helyi lakos elmondta azt is elmondta a lapnak, hogy véleménye szerint a mentők mindent megtettek a középkorú nőért. Egy paraván mögött kitartóan, hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát. Bár egyelőre nem tudni pontosan, hogy milyen állapotban van, nem hivatalos információk szerint súlyos, életveszélyes állapotban vitték be egy pécsi kórházba a nőt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

baleset

katasztrófavédelem

tűzoltók

öngyilkosság

öngyilkossági kísérlet

pécs