Nem hiszed el, mit követett el ez a férfi: 10 év fegyházat is kaphat, ha mindent beismer

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszed el, mit követett el ez a férfi: 10 év fegyházat is kaphat, ha mindent beismer

Nem mindennapi ügyre derült fény szerdán a Pécsi Törvényszék előkészítő ülésén. Egy férfit azzal vádoltak meg, hogy megölt egy ismerősét majd a maradványait a szerelőaknába ásta. A gyanusított később elköltözött és a holttest maradványait vitte magával, amiket az új hely padlásán dugott el.

A gyilkosságra 2022-ben derült fény. Korábban, 2017 nyarán bejelentés érkezett a rendőrégre, hogy egy 23 éves bostai férfi eltűnt. A rendőrséghez több olyan információ jutott, amelyek arra engedtek következtetni, hogy az eltűnt férfi bűncselekmény áldozatává válhatott. A gyanú egy 40 éves bostai férfira terelődött, F. Attilára, akit a baranyai nyomozók tavaly december 7-én hajnalban elfogtak - írja a Baranya vármegyei hírportál.

A gyilkosság napján a gyanúsított elmondása szeint együtt italoztak az áldozattal, később - ahogy F. Attila fogalmazott - filmszakadása volt. Mikor felébredt látta, hogy a fiatal férfi már nem él, ugyanis elvágták a torkát. A vádlott azután a holttestet egy szerelőaknába rejtette. Majd 2021-ben egy másik házba költözött, ahová magával vitte a maradványokat, amit az újabb ingatlanban a padláson rejtett el.

Szerdán a Pécsi Törvényszék előkészítő ülésén a gyanúsított elmondta, azt elismeri, hogy a holttestet elrejtette, de gyilkosságot tagadta. Az ügyben tárgyalásra kerül sor, amit október végén, november elején tartanak meg. Az ügyész a szerdai előkészítő ülésen 10 év fegyházbüntetést kért, ha elismeri a gyilkosságot, és a tárgyalásról is lemond.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gyilkosság

baranya megye

fegyházbüntetés

maradványok

holttest