Nem hiszed el, mit követett el ez a férfi: 10 év fegyházat is kaphat, ha mindent beismer

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszed el, mit követett el ez a férfi: 10 év fegyházat is kaphat, ha mindent beismer

Nem mindennapi ügyre derült fény szerdán a Pécsi Törvényszék előkészítő ülésén. Egy férfit azzal vádoltak meg, hogy megölt egy ismerősét majd a maradványait a szerelőaknába ásta. A gyanusított később elköltözött és a holttest maradványait vitte magával, amiket az új hely padlásán dugott el.

A gyilkosságra 2022-ben derült fény. Korábban, 2017 nyarán bejelentés érkezett a rendőrégre, hogy egy 23 éves bostai férfi eltűnt. A rendőrséghez több olyan információ jutott, amelyek arra engedtek következtetni, hogy az eltűnt férfi bűncselekmény áldozatává válhatott. A gyanú egy 40 éves bostai férfira terelődött, F. Attilára, akit a baranyai nyomozók tavaly december 7-én hajnalban elfogtak - írja a Baranya vármegyei hírportál.

A gyilkosság napján a gyanúsított elmondása szeint együtt italoztak az áldozattal, később - ahogy F. Attila fogalmazott - filmszakadása volt. Mikor felébredt látta, hogy a fiatal férfi már nem él, ugyanis elvágták a torkát. A vádlott azután a holttestet egy szerelőaknába rejtette. Majd 2021-ben egy másik házba költözött, ahová magával vitte a maradványokat, amit az újabb ingatlanban a padláson rejtett el.

Szerdán a Pécsi Törvényszék előkészítő ülésén a gyanúsított elmondta, azt elismeri, hogy a holttestet elrejtette, de gyilkosságot tagadta. Az ügyben tárgyalásra kerül sor, amit október végén, november elején tartanak meg. Az ügyész a szerdai előkészítő ülésen 10 év fegyházbüntetést kért, ha elismeri a gyilkosságot, és a tárgyalásról is lemond.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gyilkosság

baranya megye

fegyházbüntetés

maradványok

holttest