Horrorbaleset a vidéki iskola udvarán: vízóraaknába esett egy kislány + Videó

RTL   
  Megosztom
Horrorbaleset a vidéki iskola udvarán: vízóraaknába esett egy kislány + Videó

Vízóraaknába esett egy negyedikes kislány Fóton a Garay János Általános Iskola udvarán - adta hírül az RTL Híradó. Úgy tudni, a baleset akkor történt, amikor a gyerek ráállt az aknafedélre, az pedig megbillent.

Vízóraaknába esett egy negyedikes kislány Fóton a Garay János Általános Iskola udvarán - adta hírül az RTL Híradó. A kislány nem vesztette el az eszméletét, a fedél csúcsa a mellkasát sértette fel, és a fejét is beütötte. 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz. Az igazgató az RTL megkeresésére azt írta: minden segítséget megadnak a családnak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

fót

gyermek

iskola