Balhé a Holt-Tiszán: méretes egy pontyot kötött a nádashoz egy horgász + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Balhé a Holt-Tiszán: méretes egy pontyot kötött a nádashoz egy horgász  + videó

A Tisza Horgászegyesület tájékoztatása alapján az eljárás alá vont horgász megtartható méret feletti pontyot zsákmányolt, amelyet a nádasban elrejtve lekötött - számolt be róla a Pecaverzum.

Szeptember 8-án, pénteken a Tisza Horgászegyesület halőrei időben kapott sporttársi bejelentés alapján többszörös, súlyos szabálytalanság elkövetése közben értek tetten egy csónakos horgászt az Alcsi Holt-Tiszán - írta meg a Pecaverzum.

A Tisza Horgászegyesület tájékoztatása alapján az eljárás alá vont horgász megtartható méret feletti pontyot zsákmányolt, amelyet a nádasban elrejtve lekötött.

A halőrök megtették a bizonyítékok alapján a feljelentésüket. A szabálytalan horgász várhatóan többéves eltiltásra számíthat az Alcsi Holt-Tiszán – közölte a Tisza Horgászegyesület.

A lap videót is közölt arról, hogyan is volt lekötve a hal:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pecaverzum

életmód

horgász

tilalom