Sokkoló hír érkezett: lezuhant egy repülő a székesfehérvári légiparádén +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló hír érkezett: lezuhant egy repülő a székesfehérvári légiparádén +Videó

Szeptember 10-én, vasárnap a börgöndi repülőtéren bemutatórepülés közben zuhant le egy sportrepülőgép. A gép egy parkoló autóra zuhant, ami felrobbant. Ketten meghaltak - írja a feol.hu .


 


 

A feol.hu azt írja, a repülőben ülő két személy azonnal meghalt, esélyük sem maradt a túlélésre, a gép ugyanis felrobbant.

Megjegyezték, a Trojan típusú repülölőgép egy család autója mellett csapódott be, egy gyerek és két felnőtt meg is sérült.

A helyszínre érkezett mentők és rendőrök és honvédség segítségével dolgoznak a helyszínen, biztosítják azt. A nézőktől nyugalmat kértek a rendezők, a légiparádé természetesen nem folytatódott

- írja a lap.

A most lezuhant North American Aviation T–28 Trojan két éve érkezett Magyarországra, csak ez az egy ilyen típusú gép volt az országban. Szeged felett tette meg az első köröket magyar légtérben, magyar lajstromjellel. A gépet 1951-ben gyártották, korábban az amerikai légierőnél volt.

- közölte az Infostart.

A tragédiáról egy felvételt is megosztott a portál:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tragédia

sokkoló

székesfehérvár

replüőszerencsétlenség