Ismét egyre több a koronavírus-fertőzött: mutatjuk, mely megyékben van a legtöbb beteg

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét egyre több a koronavírus-fertőzött: mutatjuk, mely megyékben van a legtöbb beteg

Az elmúlt hetek stagnáló időszaka után ismét emelkedik a szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyagának országos átlagkoncentrációja - írja közleményében a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Mint írják, a települések több mint felénél a tendencia stagnáló, ugyanakkor emelkedés figyelhető meg Békéscsabán, Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Salgótarjánban, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen és Veszprémben. Csökkenés sehol sem tapasztalható. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja 13 helyszínen a mérsékelt, míg 9 helyen az emelkedett tartományba esik.

Forrás: NNK
Forrás: NNK

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nemzeti népegészségügyi központ

koronavírus-fertőzött

koronavírus