Döbbenet: patkány harapott meg egy 6 éves kislányt Kapuváron

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: patkány harapott meg egy 6 éves kislányt Kapuváron

Patkány harapott meg egy 6 éves kislányt Kapuváron. Gyerekek játszottak a Veszkényi utcában lévő lakótelep mögötti füves területen, amikor a nagymama sírásra lett figyelmes - írta meg Kisalföld.

A gyermek édesanyja a portálnak elmondta, miután hazaért a munkából, lányai azzal fogadták, hogy „egy hatalmas egér” rohant oda hozzájuk, miközben a fűben játszottak, és beleharapott testvérük bokájába. Ezután az anya hívta az ügyeletes orvost.

A történtekhez az önkormányzat annyit fűzött hozzá, hogy minden évben kétszer, tavasszal és ősszel megtörténik a patkányirtás a csatornákban elhelyezett eszközökkel, amelyet az Agro Profi Kft. szakemberei végeznek. Mint mondták, idén márciusban meg is történt a tavaszi tisztítás, és szeptember végén lesz esedékes a következő.

Továbbá a város vezetése felhívja a lakosság figyelmét, hogy

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

patkány

patkány támadás

gyerek

patkány harapás