Döbbenet: patkány harapott meg egy 6 éves kislányt Kapuváron

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: patkány harapott meg egy 6 éves kislányt Kapuváron

Patkány harapott meg egy 6 éves kislányt Kapuváron. Gyerekek játszottak a Veszkényi utcában lévő lakótelep mögötti füves területen, amikor a nagymama sírásra lett figyelmes - írta meg Kisalföld.

A gyermek édesanyja a portálnak elmondta, miután hazaért a munkából, lányai azzal fogadták, hogy „egy hatalmas egér” rohant oda hozzájuk, miközben a fűben játszottak, és beleharapott testvérük bokájába. Ezután az anya hívta az ügyeletes orvost.

A történtekhez az önkormányzat annyit fűzött hozzá, hogy minden évben kétszer, tavasszal és ősszel megtörténik a patkányirtás a csatornákban elhelyezett eszközökkel, amelyet az Agro Profi Kft. szakemberei végeznek. Mint mondták, idén márciusban meg is történt a tavaszi tisztítás, és szeptember végén lesz esedékes a következő.

Továbbá a város vezetése felhívja a lakosság figyelmét, hogy

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

patkány

patkány támadás

gyerek

patkány harapás