Ezt mindenképp látnod kell: egyetlen csapással intézte el a vitát a miskolci pályudvar vagyonőre + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt mindenképp látnod kell: egyetlen csapással intézte el a vitát a miskolci pályudvar vagyonőre + videó

Egy, a Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy biztonsági őr Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren, írja az rtl.hu. A felvételen látható, ahogy egy félmeztelen férfi veszekszik az őrrel, miközben egy nő próbálja lecsillapítani, sikertelenül. Végül a biztonsági őr egy jobb egyenessel leüti a felé közeledő férfit, majd a nőt is kiüti.

A MÁV sajtóosztálya reagált az esetre, az Rtl.hu-val azt közölték, hogy a felvételen látható incidens október 7-én történt a Tiszai pályaudvar előtti téren. A MÁV, amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására. A videón látható vagyonőr nem a MÁV–Volán-csoport munkavállalója, hanem a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója – hangsúlyozták válaszukban.

A szolgáltató cég munkavállalóját szolgálati ideje alatt érte a támadás, az incidenst pedig rendőri intézkedés követte. Az ügyben rendőrségi eljárás indult – közölte a MÁV. A megyei rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

miskolc

verekedés

máv

kiütés

vagyonőr

hellovidek