Leesik az állad: kirúgták a férfit, aki emiatt vasvillával állt bosszút

HelloVidék   
  Megosztom
Leesik az állad: kirúgták a férfit, aki emiatt vasvillával állt bosszút

Vasvillával állt bosszút a főnökén egy férfi Siófonál azért, mert kirúgta. A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás vétsége miatt állítja bíróság el a férfit - írja a 24.hu.

A Somogy Vármegyei Főügyészség a lapnak küldött közleménye szerint az ötvenes éveiben járó férfi már hosszabb ideje dolgozott és lakott a későbbi áldozata tulajdonát képező Siófokhoz közeli tanyán, azonban az alkoholfogyasztása miatt a munkavégzésében is egyre gyakrabban megjelenő problémák miatt tavaly szeptemberben kirúgták és felszólították, hogy távozzon.

A férfi ezzel nem törődve másnap ismét megjelent a tanyán, ahol ittas állapotban vitába keveredett a korábbi munkáltatójával, a vita hevében pedig egy hatágú vasvillát is magához vett. A kirúgása miatti heves érzelmek köszönhetően, a férfi fogta a vasvillát és belevágta főnöke autójának a szélvédőjébe, amiben a munkaadója mellett még hárman ültek. Szerencsére a sértettek közül senki nem szenvedett sérülést, viszont az autó szélvédőjét ki kellett cserélni, így az elkövető százezer forint feletti kárt okozott. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a korábbi büntetéséből nemrég szabadult férfire.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

siófok

somogy megyei főügyészség

somogy

vasvilla

vita

munkáltató

kár

hellovidek