Leesik az állad: kirúgták a férfit, aki emiatt vasvillával állt bosszút

HelloVidék   
  Megosztom
Leesik az állad: kirúgták a férfit, aki emiatt vasvillával állt bosszút

Vasvillával állt bosszút a főnökén egy férfi Siófonál azért, mert kirúgta. A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás vétsége miatt állítja bíróság el a férfit - írja a 24.hu.

A Somogy Vármegyei Főügyészség a lapnak küldött közleménye szerint az ötvenes éveiben járó férfi már hosszabb ideje dolgozott és lakott a későbbi áldozata tulajdonát képező Siófokhoz közeli tanyán, azonban az alkoholfogyasztása miatt a munkavégzésében is egyre gyakrabban megjelenő problémák miatt tavaly szeptemberben kirúgták és felszólították, hogy távozzon.

A férfi ezzel nem törődve másnap ismét megjelent a tanyán, ahol ittas állapotban vitába keveredett a korábbi munkáltatójával, a vita hevében pedig egy hatágú vasvillát is magához vett. A kirúgása miatti heves érzelmek köszönhetően, a férfi fogta a vasvillát és belevágta főnöke autójának a szélvédőjébe, amiben a munkaadója mellett még hárman ültek. Szerencsére a sértettek közül senki nem szenvedett sérülést, viszont az autó szélvédőjét ki kellett cserélni, így az elkövető százezer forint feletti kárt okozott. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a korábbi büntetéséből nemrég szabadult férfire.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

siófok

somogy megyei főügyészség

somogy

vasvilla

vita

munkáltató

kár

hellovidek