Pofátlanság: törtek-zúztak a fradisták a vidéki nagyvárosban - ki fizeti a kárt?

HelloVidék   
  Megosztom
Pofátlanság: törtek-zúztak a fradisták a vidéki nagyvárosban - ki fizeti a kárt?

Hatalmas kárt okoztak a Ferencváros szurkolói, akik a hétvégén rendezett Diósgyőri derbire utaztak Miskolcra. A fradisták több buszban is kárt tettek, ablakokat törtek ki, de az üléseket is megrongálták.

A múlt vasárnap rendezték a DVTK–Ferencváros NB I.-es labdarúgó-mérkőzést (1-2), amelyre több száz Fradi-szurkoló is elutazott. A Ferencváros kilenc autóbuszt bérelt a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt.-től, hogy a különvonattal érkező szurkolóikat a Tiszai pályaudvarról elszállítsák a Diósgyőr stadionjáig - számolt be róla a Minap.hu.

A rendőrség is külön kérte társaságunkat, hogy a szurkolókat a menetrend szerinti közlekedéstől teljesen elkülönítve, különjáratokon szállítsuk el a stadionba, de természetesen ennyi fradista felengedése a normál menetrend szerinti járatokra nagy kockázatot jelentett volna

– mondta Juhász János, az MVK villamosközlekedési igazgatója, hozzátéve, hogy gyakorlatilag mind a kilenc busz teljesen megtelt.

Három autóbuszon ablaküvegek törtek ki, a többi járművön pedig a belső térben keletkeztek sérülések, az üléseket, a belső burkolatokat rongálták meg ezek az emberek. A kár milliós nagyságrendű, amit a Ferencvárosnak kell megtérítenie. Az igazgató szerint a kárösszeget mindképp be fogják hajtani a klubon.

Egy autóbusz kivételével már az összeset helyreállították, köszönhetően annak, hogy az október 23-ai ünnep ellenére munkatársaim bejöttek dolgozni. Az átmeneti időszakban, a javítás alatt átszerveztük a reggeli csúcsidőszakot, így több helyen szóló buszok közlekedtek a csuklósok helyett

– tette hozzá az MVK vezetője.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

vandalizmus

sport

busz