Pofátlanság: törtek-zúztak a fradisták a vidéki nagyvárosban - ki fizeti a kárt?

HelloVidék   
  Megosztom
Pofátlanság: törtek-zúztak a fradisták a vidéki nagyvárosban - ki fizeti a kárt?

Hatalmas kárt okoztak a Ferencváros szurkolói, akik a hétvégén rendezett Diósgyőri derbire utaztak Miskolcra. A fradisták több buszban is kárt tettek, ablakokat törtek ki, de az üléseket is megrongálták.

A múlt vasárnap rendezték a DVTK–Ferencváros NB I.-es labdarúgó-mérkőzést (1-2), amelyre több száz Fradi-szurkoló is elutazott. A Ferencváros kilenc autóbuszt bérelt a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt.-től, hogy a különvonattal érkező szurkolóikat a Tiszai pályaudvarról elszállítsák a Diósgyőr stadionjáig - számolt be róla a Minap.hu.

A rendőrség is külön kérte társaságunkat, hogy a szurkolókat a menetrend szerinti közlekedéstől teljesen elkülönítve, különjáratokon szállítsuk el a stadionba, de természetesen ennyi fradista felengedése a normál menetrend szerinti járatokra nagy kockázatot jelentett volna

– mondta Juhász János, az MVK villamosközlekedési igazgatója, hozzátéve, hogy gyakorlatilag mind a kilenc busz teljesen megtelt.

Három autóbuszon ablaküvegek törtek ki, a többi járművön pedig a belső térben keletkeztek sérülések, az üléseket, a belső burkolatokat rongálták meg ezek az emberek. A kár milliós nagyságrendű, amit a Ferencvárosnak kell megtérítenie. Az igazgató szerint a kárösszeget mindképp be fogják hajtani a klubon.

Egy autóbusz kivételével már az összeset helyreállították, köszönhetően annak, hogy az október 23-ai ünnep ellenére munkatársaim bejöttek dolgozni. Az átmeneti időszakban, a javítás alatt átszerveztük a reggeli csúcsidőszakot, így több helyen szóló buszok közlekedtek a csuklósok helyett

– tette hozzá az MVK vezetője.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

vandalizmus

sport

busz