Újabb részlegen vezettek be látogatási tilalmat: mutatjuk, mi történik a Debreceni kórházban

MTI   
  Megosztom
Újabb részlegen vezettek be látogatási tilalmat: mutatjuk, mi történik a Debreceni kórházban

Szombattól látogatási tilalmat vezettek be a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sebészeti Klinika Kenézy Gyula Campusán működő Végtagsebészeti részlegén is. Az október 28-tól érvényes korlátozás visszavonásig van érvényben - tájékoztatta a haon.hu-t a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontja.

Ahogy a portál írja, a Klinikai Központ vezetősége azt tanácsolja, hogy azokban az egységekben, ahol még nem rendeltek el látogatási tilalmat, a hozzátartozók csak indokolt esetben látogassák a betegeket, és csak akkor, ha nincsenek felső légúti tüneteik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

látogatási tilalom

debrecen

klinika