Rekordösszegű adományt kapott a debreceni kórház: erre fordították a pénzt

HelloVidék   
  Megosztom
Rekordösszegű adományt kapott a debreceni kórház: erre fordították a pénzt

Rekordösszegű adomány érkezett a Szívkatéterezés Fejlesztéséért Alapítvány számlájára a Debreceni Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika egyik elégedett betegétől.

Az adományozó teljes titoktartást kért, nem szeretné, ha a neve nyilvánosságra kerülne. A beteg a felajánlással köszönetét fejezte ki a klinika szakembereinek eredményes gyógyító munkájukért, a színvonalas ellátásért.

Az utóbbi időben egyre gyakoribb, hogy betegeink, miután távoztak a klinikáról, felhívnak, elmondják, hogy mennyire elégedettek voltak az ellátással, beleértve a szakmai, gyógyító munkát, az orvosok és a szakdolgozók emberségét, empátiáját. Többen közülük felajánlják, hogy anyagi lehetőségük függvényében támogatnák az alapítványt akár 100 ezer forintos nagyságrendben, de az 50 millió forint példátlanul magas összeg

- mondta a hellosajto.hu-nak Csanádi Zoltán professzor.

A Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika igazgatója, aki hozzátette az adományt fejlesztésre használják fel. A pénzből vettek egy monitorrendszert az intenzív osztályra, a szívkatéteres laborba pedig beszereztek egy új eszközt, egy rotablátort, amely eredményesebbé teheti a súlyos, meszes koszorúér-szűkületek katéteres kezelését.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

kórház

debrecen

adomány