Emelkedik a covid koncenrtációja a szennyvízben: jöhet megint a karantén?

HelloVidék   
  Megosztom
Emelkedik a covid koncenrtációja a szennyvízben: jöhet megint a karantén?

Továbbra is stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) csütörtökön a honlapján.

Azt írták, hogy a koronavírus örökítőanyagának szennyvízben mért országos átlagértéke a 45. héten "emelkedett érték mellett stagnált". Hozzátették: a tendencia a vizsgált helyszínek többségénél is stagnál. Enyhén emelkedő tendencia jellemző a főváros környéki agglomerációs településeken valamint Veszprémben, és enyhe csökkenés látszik Egerben, Győrben, Miskolcon, Nyíregyházán és Szegeden. Közölték azt is, hogy a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja két településen - Békéscsabán és Pécsett - a "magas", míg a többi 20 helyszínen az "emelkedett" kategóriába sorolható.

Az NNGYK közölte azt is, a 45. héten a szennyvízben az influenza örökítőanyagának koncentrációja országos átlagot tekintve enyhén csökkent.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronaherceg

influenza

betegség

szennyvíz adatok

koncentráció

egészség

hellovidek