Ez már pofátlanság: saját bögrét kell vinnie annak, aki forralt bort akar inni a vidéki település programján

HelloVidék   
  Megosztom
Ez már pofátlanság: saját bögrét kell vinnie annak, aki forralt bort akar inni a vidéki település programján

Csak saját bögrébe adnak forralt bort egy falu adventi programjain. A Fejér vármegyei Beloianniszban ökotudatosságra ösztönzik a lakosságot - írja a 24.hu.

A nagyjából ezer lakost számláló, görögök lakta Beloiannisz egy abszolút csendes és nyugodt település, ritkán szerepel a hírekben, ugyanakkor programjai rendszeresek, köszönhetően a helyi önkormányzatnak, a művelődési központnak és a Beloianniszi Görögök Kulturális Egyesületének.

Beloianniszban megszervezésre kerül idén a karácsonyi készülődés. Ennek keretén belül a három adventi vasárnapon színes programokkal és forralt borral várják a helyieket. Azonban mégis lesz valami szokatlan ezen a rendezvényen ugyanis ami egyedi lesz az az, hogy a környezet tudatosság jegyében a borhoz mindenkinek saját bögrét kell majd vinnie.

Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy hozzon magával BÖGRÉT a fenntarthatóság jegyében! Mindenkit szeretettel várunk

- közölte a falu önkormányzata közösségi oldalán.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

görögfalu

környezetbarát

környezetvédelem

bögre

fejér

adventi programok

hellovidek