Ez már pofátlanság: saját bögrét kell vinnie annak, aki forralt bort akar inni a vidéki település programján

HelloVidék   
  Megosztom
Ez már pofátlanság: saját bögrét kell vinnie annak, aki forralt bort akar inni a vidéki település programján

Csak saját bögrébe adnak forralt bort egy falu adventi programjain. A Fejér vármegyei Beloianniszban ökotudatosságra ösztönzik a lakosságot - írja a 24.hu.

A nagyjából ezer lakost számláló, görögök lakta Beloiannisz egy abszolút csendes és nyugodt település, ritkán szerepel a hírekben, ugyanakkor programjai rendszeresek, köszönhetően a helyi önkormányzatnak, a művelődési központnak és a Beloianniszi Görögök Kulturális Egyesületének.

Beloianniszban megszervezésre kerül idén a karácsonyi készülődés. Ennek keretén belül a három adventi vasárnapon színes programokkal és forralt borral várják a helyieket. Azonban mégis lesz valami szokatlan ezen a rendezvényen ugyanis ami egyedi lesz az az, hogy a környezet tudatosság jegyében a borhoz mindenkinek saját bögrét kell majd vinnie.

Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy hozzon magával BÖGRÉT a fenntarthatóság jegyében! Mindenkit szeretettel várunk

- közölte a falu önkormányzata közösségi oldalán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

görögfalu

környezetbarát

környezetvédelem

bögre

fejér

adventi programok

hellovidek