Nem hat a kórházi fertőtlenítés? Ezt a baktériumot így se lehet elpusztítani

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hat a kórházi fertőtlenítés? Ezt a baktériumot így se lehet elpusztítani

Nem elég hatásosak a kórházakban használt klóros vegyszerek egy súlyos fertőzést okozó baktériummal szemben - közölte az RTL Híradója.

Az RTL Híradónak nyilatkozó infektológusok szerint a fertőtlenítőszerek kombinálásával és kézmosással elpusztítható a baktérium, de szükség lehet a jelenleg használt vegyszerek felülvizsgálatára. A Népegészségügyi Központ azt válaszolta:

aktualizálják a fertőtlenítés helyes gyakorlatát.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

klóros vegyszer

fertőtlenítés

kórházi fertőzés

baktérium