Eltűnt egy 14 éves ipolytarnóci lány: hetek óta nem találja a rendőrség

HelloVidék   
  Megosztom
Eltűnt egy 14 éves ipolytarnóci lány: hetek óta nem találja a rendőrség

Nem jutottak eredményre, így a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ahogy a nool.hu írja, a rétsági rendőrök keresik Nagy Patríciát, aki október 24-én tűnt el. A 14 éves lány azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A police.hu felhívása szerint az Ipolytarnócon született Patrícia 161-165 centiméter magasságú, barna hajú, barna szemű és vékony arcformájú.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

ipolytarnóc

eltűnés

eltűnt gyermek