Ezen a vidéki településen nőtt fel Dobrády Ákos: nyíltan beszélt beteges gyerekkoráról a TNT sztárja

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a vidéki településen nőtt fel Dobrády Ákos: nyíltan beszélt beteges gyerekkoráról a TNT sztárja

Az ismert énekes most a Palikék Világa című podcast vendége volt, itt mesélt többek közt gyermekkoráról is. 

Honnan jött, hogy kell elképzelni a kicsi Ákost?

- tette fel a kérdést Palik László, mire az énekes a következőket válaszolta:

Nagyon szép gyermekkorom volt, nagyon szép kerek, egészséges családban nőttem fel, a szüleim mai napig együtt vannak.

- kezdte.

Győri születésű vagyok, ott nőttem fel, ott jártam óvodába és iskolába, majd kiköltöztünk falura, négy évre. Azt mondhatom, hogy gyermekkorom legszebb éveit falun töltöttem, erdő és a Duna mellett.

- emlékezett vissza Dobrády Ákos, aki azt is kifejtette, miért döntöttek úgy szülei, hogy falura költöznek.

Nagyon sokat köhögtem, hurutos köhögésem volt és azt javasolták, hogy költözzünk ki a természethez közel, a városi közegből. Ezért döntöttek a szüleim így. Egyébként édesanyám annyira nem szerette a falusi életet, édesapám pedig úgy tervezte, hogy lesz zöldség-gyümölcstermesztés, majd gondozza a kertet meg lesznek állatok. De rengeteget dolgozott és erre nem maradt már ideje, így végül négy év után, véleményem szerint édesanyám nyomására, költöztünk a városba.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

palikék világa

dobrády ákos

gyermekkor

falu

falusi életmód.