Szörnyűség Nógrádban: egy férfi és egy kutya holttestét találták meg a tűzoltók

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyűség Nógrádban: egy férfi és egy kutya holttestét találták meg a tűzoltók

Újabb áldozatot követelt a tűz, egy férfi holttestét találták meg oltás közben a tűzoltók Egyházasdengelegen

A tegnap reggeli markazi tragédia után szombat este újabb halálos tűzeset történt. Este fél nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Nógrád vármegyei Egyházasdengelegen füst áramlik egy épületből, amelyben van valaki. A Rákóczi úton lévő százharminc négyzetméteres családi házhoz négy járművel vonultak a tűzoltók. Az épület oltása közben egy férfi holttestét találták meg. Egy ágy és annak környezete égett öt négyzetméteren, amelyet a tűzoltók eloltottak. A tűzben egy kutya is elpusztult - írta a Katasztrófavédelem közleményében.

A tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

Évente csaknem hétezer lakóépület gyullad ki Magyarországon, mégis csak elenyésző számban van a házakban füstérzékelő. Pedig ahol van füstérzékelő, ott a tűz keletkezésekor tudomást szereznek róla, így hamarabb meg tudják fékezni, időben ki tudnak menekülni. Ahol volt füstérzékelő, ott nem történt tragédia, sérülés, de még nagyobb tűz sem volt. A néhány ezer forintból megvásárolható füstérzékelőt a szoba közepén a plafonra kell helyezni

- jegyezték meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

katasztrófavédelem

tűzeset