Újabb halálos tűzeset történt: kigyulladt egy szerelőműhely Miskolcon

MTI   
  Megosztom
Újabb halálos tűzeset történt: kigyulladt egy szerelőműhely Miskolcon

Szerdán délelőtt kigyulladt egy lakóház mellett lévő fedett tároló és egy húsz négyzetméteres szerelőműhely Miskolcon, a Lyukóbánya-telepen. Egy ember meghalt.


 


 

A tűzoltók kiérkezésükkor az udvaron egy embert találtak, aki feltehetően a tűzzel érintett épületből menekülhetett, de az életét már nem lehetett megmenteni - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivőhelyettese.

Dóka Imre azt írta, egy húsz négyzetméteres fedett tároló gyulladt ki. A tűzoltók az udvaron egy embert találtak, aki feltehetően a kigyulladt épületrészből menekülhetett ki, de már nem lehetett segíteni rajta. Az eset körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja - tette hozzá a tűzoltó őrnagy.

A tűzoltók több oldalról oltották el a lángokat. A kisebb tüzek még tűzoltókészülékekkel megfékezhetőek, ezért célszerű ilyen oltóberendezéseket készenlétben tartani - hívja fel a figyelmet az OKF.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzeset

miskolc