Döbbenetes botrány Gyulán: macskájával fajtalankodott a bölcsödei dadus, aztán közzétette Facebookon

RTL   
  Megosztom
Döbbenetes botrány Gyulán: macskájával fajtalankodott a bölcsödei dadus, aztán közzétette Facebookon

Azonnali hatállyal kirúgták azt a bölcsődei dadust Gyulán, aki macskájával fajtalankodott, majd az erről készült videót közzétette a Facebookon - számolt be róla az RTL.

A fajtalankodó bölcsődei dadus többé nem dolgozhat a térség bölcsődéiben és óvodáiban és vizsgálják, hogy követhetett-e el visszaélést a rá bízott gyerekekkel szemben. Az RTL által megkérdezett klinikai szakpszichológus szerint, aki ilyet tesz, az a rá bízott gyerekek erkölcsi fejlődését is befolyásolhatja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

botrány

gyula

dada

bölcsőde