Figyelem, fontos infót közölt a MÁV-Volán-csoport: újabb 19 állomáson érhető el ez a szolgátatás

MTI   
  Megosztom
Figyelem, fontos infót közölt a MÁV-Volán-csoport: újabb 19 állomáson érhető el ez a szolgátatás

Újabb 13 vasútállomáson és 6 autóbusz-állomáson érhetők el a GLS csomagautomatái - közölte a MÁV-Volán-csoport vasárnap reggel.

A közlemény szerint az utasok immár a Keleti és Déli pályaudvaron, valamint Cegléd, Pilis, Székesfehérvár, Üllő, Hatvan, Martonvásár, Mosonmagyaróvár, Szolnok, Tatabánya, Vecsés és Pápa vasútállomáson is igénybe vehetik a GLS-automaták szolgáltatásait.

A cég 6 Volánbusz-állomáson - Dunaújváros, Gödöllő, Harkány, Monor, Pécs és Tata - is telepítette automatáit - ismertették.

A MÁV-Volán-csoport 2022 végén írt ki országos pályázatot csomagautomaták telepítésére és üzemeltetésére, amit a GLS Hungary nyert el.

A két cég együttműködése révén 37 forgalmas helyszínen - 26 vasút-, 6 Volánbusz- és 5 HÉV-állomáson - állít üzembe a GLS csomagautomatákat - olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szolgáltatás