Minden szülő rémálma: etetés közben fulladt meg a féléves kisbaba Tarnaörsön

MTI   
  Megosztom
Minden szülő rémálma: etetés közben fulladt meg a féléves kisbaba Tarnaörsön

Egy hat hónapos kisfiú fulladhatott meg a tápszertől a Heves megyei Tarnaörsön, miután nevelőanyja az etetés után visszafektette az ágyba.

A Tények szerint a nevelőszülőkhöz nemrégiben került a fél éves kisfiú, valamint egy 1 és egy 2 éves kisgyerek. A tragédia előtt a nagyobbikhoz ment a gyámja látogatóba, ekkor ette a nevelőanyja a hat hónapos csecsemőt, amikor a gyám elindult haza a nő abbahagyta az etetést, betette a kiságyba a babát, majd kikísérte a vendégét a kapuig. Mire a visszament a házba a gyerek már halott volt. A kicsi megfulladhatott.

A most meghalt kisfiút születése után emelték ki a családból, csakúgy mint négy testvérét, akik különböző nevelőszülőknél vannak. Úgy tudjuk, édesanyjuk beteg és nagyon rossz körülmények között voltak a gyerekek. Információk szerint 16-an laktak egy lakásban.

Az ott élőket megrázta az eset, a családról jó véleménnyel vannak - közölte az RTL is, a stáb a helyszínen is forgatott. A település polgármestere nyilatkozni nem akart, de azt elmondta, jelenleg több mint száz nevelt gyerek lakik Tarnaörsön. Olyan sokan vannak, hogy többségüknek más településre kell óvodába és iskolába járni. A rendőrség eljárást indított.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tragédia

kisbaba

tarnaörs

csecsemőhalál