Minden szülő rémálma: etetés közben fulladt meg a féléves kisbaba Tarnaörsön

MTI   
  Megosztom
Minden szülő rémálma: etetés közben fulladt meg a féléves kisbaba Tarnaörsön

Egy hat hónapos kisfiú fulladhatott meg a tápszertől a Heves megyei Tarnaörsön, miután nevelőanyja az etetés után visszafektette az ágyba.

A Tények szerint a nevelőszülőkhöz nemrégiben került a fél éves kisfiú, valamint egy 1 és egy 2 éves kisgyerek. A tragédia előtt a nagyobbikhoz ment a gyámja látogatóba, ekkor ette a nevelőanyja a hat hónapos csecsemőt, amikor a gyám elindult haza a nő abbahagyta az etetést, betette a kiságyba a babát, majd kikísérte a vendégét a kapuig. Mire a visszament a házba a gyerek már halott volt. A kicsi megfulladhatott.

A most meghalt kisfiút születése után emelték ki a családból, csakúgy mint négy testvérét, akik különböző nevelőszülőknél vannak. Úgy tudjuk, édesanyjuk beteg és nagyon rossz körülmények között voltak a gyerekek. Információk szerint 16-an laktak egy lakásban.

Az ott élőket megrázta az eset, a családról jó véleménnyel vannak - közölte az RTL is, a stáb a helyszínen is forgatott. A település polgármestere nyilatkozni nem akart, de azt elmondta, jelenleg több mint száz nevelt gyerek lakik Tarnaörsön. Olyan sokan vannak, hogy többségüknek más településre kell óvodába és iskolába járni. A rendőrség eljárást indított.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tragédia

kisbaba

tarnaörs

csecsemőhalál