Hatalmas robbanás rázta meg a vidéki várost: kilakoltattak sokakat az éjszakára

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas robbanás rázta meg a vidéki várost: kilakoltattak sokakat az éjszakára

Valószínűleg szándékosan robbantott egy férfi egy szombathelyi sorházban, akit később a rendőrök vitték el a helyszínről. Az utcabeliek rettegnek, nem ez volt az első ilyen eset, öngyilkossági szándék állhat a háttérben.


 

Egy szombathelyi sorházban hatalmas robbanásra riadtak a lakók szombaton éjszaka, ám szerencsére senki sem sérült meg. A tűzoltók gyorsan reagáltak a helyzetre, egy sugárral eloltották a tüzet, amely szerencsére nem terjedt át más helyiségekre - írja a VAOL.

Hajnali fél 1 körül hatalmas robbanásra lettek figyelmesek a helyiek, mely után az épület ablakai kitörtek, és mindenütt üvegszilánkok hevertek. A lakók értesítették a hatóságokat, akik arra intették őket, hogy hagyják el az épületet, mert gázrobbanásról lehet szó.

Egy szomszéd elmondása szerint az ott lakó férfi már többször próbált öngyilkos lenni, és most is valószínűleg hasonló szándékkal járt el. Állítása szerint az illető leszerelte a konyhában lévő gázcsapot, majd meggondolhatta magát és az épületet elhagyva a kertben, egy fészerben várt a robbanásra.

A szomszédok most aggódnak, hogy mikor tér majd vissza a veszélyes szomszéd, és milyen fenyegetést jelent majd számukra. Ez nem az első konfliktus volt a szomszéddal, és a lakók most arra várnak, hogy a hatóságok milyen intézkedéseket tesznek a továbbiakban azért, hogy biztonságban tudhassák magukat és szeretteiket az otthonaikban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

gázrobbanás

szombathely

veszély