Szarvasok vágtattak végig a járdán a vidéki településen: videón az elképesztő eset!

HelloVidék   
  Megosztom
Szarvasok vágtattak végig a járdán a vidéki településen: videón az elképesztő eset!

Szarvasok vágtattak végig egy Nógrád megyei falu járdáján, az esetről videó is készül. Baleset szerencsére nem történt.


 

A videókon látszik, ahogy a szarvasok a járdán vágtatnak, és egy kereszteződéshez érve egy autó elé is kiugrottak. Az Országos Vadászati Védegylet szóvivője, Földvári Attila szerint ha a szarvasok ember közelében jelennek meg, ráadásul nappal, akkor annak szinte mindig az lehet az oka, hogy az állatokat megzavarták - írja az RTL.

Mivel a szarvasok éppen mostanában hullajtják az agancsaikat, ebben az esetben illegális agancsgyűjtők lehettek a ludasok. Az agancsgyűjtők gyakran azért ijesztenek rá az állatokra, hogy azok menekülés közben beverjék, és elhullajtsák az agancsukat.

Bár a szarvasok elsőre talán riasztónak tűnhetnek, nem kell megijedni tőlük. Az eltévedt szarvas mindig elmenekül az ember elől, nem támad – mondta Földvári.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

szarvas

agancs

nógrád