Szarvasok vágtattak végig a járdán a vidéki településen: videón az elképesztő eset!

HelloVidék   
  Megosztom
Szarvasok vágtattak végig a járdán a vidéki településen: videón az elképesztő eset!

Szarvasok vágtattak végig egy Nógrád megyei falu járdáján, az esetről videó is készül. Baleset szerencsére nem történt.


 

A videókon látszik, ahogy a szarvasok a járdán vágtatnak, és egy kereszteződéshez érve egy autó elé is kiugrottak. Az Országos Vadászati Védegylet szóvivője, Földvári Attila szerint ha a szarvasok ember közelében jelennek meg, ráadásul nappal, akkor annak szinte mindig az lehet az oka, hogy az állatokat megzavarták - írja az RTL.

Mivel a szarvasok éppen mostanában hullajtják az agancsaikat, ebben az esetben illegális agancsgyűjtők lehettek a ludasok. Az agancsgyűjtők gyakran azért ijesztenek rá az állatokra, hogy azok menekülés közben beverjék, és elhullajtsák az agancsukat.

Bár a szarvasok elsőre talán riasztónak tűnhetnek, nem kell megijedni tőlük. Az eltévedt szarvas mindig elmenekül az ember elől, nem támad – mondta Földvári.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

szarvas

agancs

nógrád