Brutális halszörnyet fogott ki a a mázlista pecás: ekkora balatoni pontyot se láttál még

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális halszörnyet fogott ki a a mázlista pecás: ekkora balatoni pontyot se láttál még

Megszületett az idei év első hitelesített, húsz kilogrammot meghaladó pontyfogása a Balatonnál - osztotta meg a hírt a Pecaverzum.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. (BHNp Zrt.) adott hírt az év első bejelentett húsz kilogramm feletti haláról. Ahogy írták:

Szabó Bence február 17-én, szombaton reggel Keszthely térségében csalta horogvégre a rekordlistás pontyot, amely 20,6 kilogrammot nyomott a mérlegeléskor.

Ahogy posztban beszámoltak róla, a mázlista horgász végszerelékét 245 méterre helyezte el a parttól, és a hajszálelőkére egy szem harminc milliméteres, kagylós-algás ízesítésű bojli került.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

ponty

rekord

pecás

horgász