Cellájában őrjöngött a rab a vidéki börtönben: partvisnyéllel szétverte még a tévét is

HelloVidék   
  Megosztom
Cellájában őrjöngött a rab a vidéki börtönben: partvisnyéllel szétverte még a tévét is

Finoman szólva elege lett a szombathelyi fogvatartottnak. Dühében betörte a zárkája ablaküvegét, felborította az asztalt, valamint a televíziót egy partvisnyéllel tönkrevágta.

Szombathelyi Járási Ügyészség rongálás miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023. év elején a szombathelyi börtönben – dühében – betörte a zárkája ablaküvegét, felborította az asztalt, valamint a televíziót egy partvisnyéllel megdobta, ami ennek következtében az állványáról leesett. A fogvatartott a rongálással több mint 150 ezer forint kárt okozott a büntetés-végrehajtási intézetnek.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

börtön

agresszió

fogvatartott

szombathely