Ez durva: kiégett egy távolsági busz Hetesen, ennyi maradt belőle + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva: kiégett egy távolsági busz Hetesen, ennyi maradt belőle + videó

Kigyulladt egy autóbusz Hetesen, a Vikár Béla utcában kedden délután - közölte a kaposvári online magazinnal a Katasztrófavédelem. A jármű teljes terjedelmében égett, mindenkinek sikerült idejében leszállni.

Kigyulladt, majd teljesen kiégett egy távolsági busz Hetesen, a bodrogi elágazónál. A tűzesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a forgalmat a rendőrség irányítja a környéken. A tűz okát még vizsgálja a tűzoltóság, de a kár jelentős.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

hetes

busz

katasztrofavédelem