Megszökött a pedofil fociedző: éjszaka közepén kisfiúkat erőszakolt a fociakadémián + fotó

MTI   
  Megosztom
Megszökött a pedofil fociedző: éjszaka közepén kisfiúkat erőszakolt a fociakadémián + fotó

Fogolyszökés miatt keresik Nemes Lászlót, azt az 54 éves férfit, aki a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodhatott - írta a Blikk.

Nemes László egy fociedző, aki ellen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, amiért három hónapja megszökött a házi őrizetből. Az is lehet, hogy Ukrajnában bujkál.

A Blikk azt derítette ki, hogy a gyanú szerint az 54 éves férfi egy igazi pedofil szexragadozó, a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodott.

A megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. 2022 novemberében egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében

– erősítette meg a lapnak dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A férfi 2022. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt, majd ekkor a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatja el. Ezt a gyanúsított nem tartotta be. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene

– tette hozzá a szóvivő.

A férfi a kárpátaljai Beregszászról származik. A Blikk információi szerint a testvére bérelt ki neki a tarpai önkormányzattól a házi őrizet idejére egy ingatlant, amit nem hagyhatott el. Hetente kellett volna jelentkeznie a rendőrségen, de ő inkább megszökött. Nem kizárt, hogy az onnan mindössze 17 kilométerre lévő szülőfalujába menekült át, vagyis a háború sújtotta Ukrajnába.

Nyitókép: police.hu
A körözött pedofil bűnöző, Nemes László (Forrás: police.hu)

A lap szerint a bűncselekmények idején a sportegyesület szomszédos településen lévő szálláshelyén dolgozott éjszakánként, ahol 42 ukrán, kárpátaljai gyermek felügyelete, kísérése volt rábízva.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pedofilia

botrány