Megszökött a pedofil fociedző: éjszaka közepén kisfiúkat erőszakolt a fociakadémián + fotó

MTI   
  Megosztom
Megszökött a pedofil fociedző: éjszaka közepén kisfiúkat erőszakolt a fociakadémián + fotó

Fogolyszökés miatt keresik Nemes Lászlót, azt az 54 éves férfit, aki a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodhatott - írta a Blikk.

Nemes László egy fociedző, aki ellen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot, amiért három hónapja megszökött a házi őrizetből. Az is lehet, hogy Ukrajnában bujkál.

A Blikk azt derítette ki, hogy a gyanú szerint az 54 éves férfi egy igazi pedofil szexragadozó, a tarpai fociakadémián sportoló gyerekekkel fajtalankodott.

A megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. 2022 novemberében egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében

– erősítette meg a lapnak dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A férfi 2022. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt, majd ekkor a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatja el. Ezt a gyanúsított nem tartotta be. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene

– tette hozzá a szóvivő.

A férfi a kárpátaljai Beregszászról származik. A Blikk információi szerint a testvére bérelt ki neki a tarpai önkormányzattól a házi őrizet idejére egy ingatlant, amit nem hagyhatott el. Hetente kellett volna jelentkeznie a rendőrségen, de ő inkább megszökött. Nem kizárt, hogy az onnan mindössze 17 kilométerre lévő szülőfalujába menekült át, vagyis a háború sújtotta Ukrajnába.

Nyitókép: police.hu
A körözött pedofil bűnöző, Nemes László (Forrás: police.hu)

A lap szerint a bűncselekmények idején a sportegyesület szomszédos településen lévő szálláshelyén dolgozott éjszakánként, ahol 42 ukrán, kárpátaljai gyermek felügyelete, kísérése volt rábízva.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pedofilia

botrány