Bedrogozva autózott Kőszegen, aztán jól elkapták: ez lehet a büntetése

HelloVidék   
  Megosztom
Bedrogozva autózott Kőszegen, aztán jól elkapták: ez lehet a büntetése

A Vas Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 márciusában Kőszeg belterületén kábítószer fogyasztását követően vezetett személygépkocsit - derült ki a sajtóközleményből.

A Vas Vármegyei Főügyészség hivatalos közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Kőszegi Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 márciusában Kőszeg belterületén kábítószer fogyasztását követően vezetett személygépkocsit.

A vádlott cselekményével megszegte a KRESZ vonatkozó rendelkezését, mely szerint járművet az vezethet, aki a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll.

A járási ügyészség közúti járművezetésétől eltiltás kiszabását is indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

drog

vezetés

eltiltás

szabálysértés