Most jött: felcsaptak a lángok az alsóörsi kikötőben

HelloVidék   
  Megosztom
Most jött: felcsaptak a lángok az alsóörsi kikötőben

Kigyulladt két hajó az alsóörsi kikötőben, az esethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett.

Egy vitorlás hajó és egy segédmotoros elektromos hajó égett Alsóörsön, a kikötőben, közölte csütörtök reggel a katasztrófavédelem. A tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, az egyik hajó fedélzetét habanyaggal árasztották el - számolt be róla a Katasztrófavédelem.

Az egységek kiérkezésére elszabadult a kikötőből az egyik hajó, amelyet a kikötő munkatársainak segítségével, motorcsónakkal húztak vissza a parthoz.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

hajó

alsóörs

tűz