Brutális videón: állkapcson lőtték, majd kidobták a szemételepre a kölyökkutyát Püspökladányban

RTL   
  Megosztom
Brutális videón: állkapcson lőtték, majd kidobták a szemételepre a kölyökkutyát Püspökladányban

Közvetlen közelről, valószínűleg sörétes puskával lőttek állkapcson egy kiskutyát Püspökladány határában. Az állatnak a fogai és a szájpadlása is súlyosan sérült. Annyira legyengült a kölyökkutya, hogy lábra se tudott állni, embertelen fájdalmai lehettek - közölte az RTl Híradója.

Püspökladány határában, egy illegális szemétlerakónál akadtak rá az állatvédők az 1 év körüli kutyára, miután valaki telefonon értesítette őket. Az állkapcson lőtt eb akkorra már annyira legyengengült, hogy lábra sem tudott állni, borzasztó fájdalmai lehettek - ezt az RTL Híradójában is látható felvételek bizonyítják. A csatornának nyilatkozó állatvédő szerint éppen azért vihették erre a környékre a kutyát, mert senki nem jár arra, így észrevétlenül kínozhatták. A vizsgálatok alapján legalább két hete szerezhette a sérüléseit az állat, azóta szenvedett.

A kölyökkutyát válságos állapota miatt Budapestre szállították egy állatkórházba. Mivel a sérülései miatt rágni nem tud, szondával táplálják. A kutya segítségére siető Mancsmentő Állatvédő Egyesület állatkínzás miatt feljelentést tett:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

állatkínzás

püspökladány

állatorvos