Brutális videón: állkapcson lőtték, majd kidobták a szemételepre a kölyökkutyát Püspökladányban

RTL   
  Megosztom
Brutális videón: állkapcson lőtték, majd kidobták a szemételepre a kölyökkutyát Püspökladányban

Közvetlen közelről, valószínűleg sörétes puskával lőttek állkapcson egy kiskutyát Püspökladány határában. Az állatnak a fogai és a szájpadlása is súlyosan sérült. Annyira legyengült a kölyökkutya, hogy lábra se tudott állni, embertelen fájdalmai lehettek - közölte az RTl Híradója.

Püspökladány határában, egy illegális szemétlerakónál akadtak rá az állatvédők az 1 év körüli kutyára, miután valaki telefonon értesítette őket. Az állkapcson lőtt eb akkorra már annyira legyengengült, hogy lábra sem tudott állni, borzasztó fájdalmai lehettek - ezt az RTL Híradójában is látható felvételek bizonyítják. A csatornának nyilatkozó állatvédő szerint éppen azért vihették erre a környékre a kutyát, mert senki nem jár arra, így észrevétlenül kínozhatták. A vizsgálatok alapján legalább két hete szerezhette a sérüléseit az állat, azóta szenvedett.

A kölyökkutyát válságos állapota miatt Budapestre szállították egy állatkórházba. Mivel a sérülései miatt rágni nem tud, szondával táplálják. A kutya segítségére siető Mancsmentő Állatvédő Egyesület állatkínzás miatt feljelentést tett:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

állatkínzás

püspökladány

állatorvos